Företaget har avvecklats

Vi tackar alla våra kunder för ett gott samarbete under alla år.

Toggle Spotify [x]

Bud & Transport

Vi strävar efter en hög servicenivå där kunden ska kunna lita på att godset är på rätt plats vid rätt tid. Vi förmedlar gods över hela Europa. Ni kan välja mellan Normal-transport eller Nonstop- transport.

Begär transportförfrågan här.

Snabb transport eller större transport?

Både små snabba transportbilar och större rymligare skåpbilar, upp till 43 m3 och lastkapacitet upp till 8 ton finns tillgängliga för att tillgodose Ert transportbehov.

Vi utför godstransporter till och från mässor för bland annat utställare i Europa.

Hyr lastbilsförare / chaufför

Vår personals breda kompetens och körkortsbehörighet tillåter oss att se till att era transporter alltid har förare tillgängliga. Kontakta oss då ni behöver hyra in chaufförer för transport inom Sverige och i övriga Europa. Även hemkörning av fordon vid t.ex. sjukdom utförs vid behov.

Non-stop transport

Om ni utnyttjar våra non-stop transporter kommer Ert gods att transporteras till kund direkt utan stopp med 2 st. chaufförer som byter av varandra. Med den typen av transport kommer godset ibland snabbare till mottagare än om det skulle ha fraktats med flyg. Vi hämtar gods i hela Sverige eller om så önskas i Europa och transporterar det till mottagare i Sverige.

Vi transporterar Ert gods, snabbt och säkert. Samma chaufför ansvarar för godset hela vägen till slutmålet.

Kontakt

JOE's BUD & TRANSPORT AB

Tel. 0226-565 00
JOE's mob. 070-622 18 70

Epost: joe@joes-bil.se

[recaptcha]

Transportförfrågan

Avgångsort och Leveransort (från / till)


[recaptcha]